Stress- en Burn-out coaching

Een burn-out ontstaat nooit van de ene op de andere dag. Soms is het best lastig om alles te ontrafelen en te begrijpen wat er is gebeurd in de aanloop naar een burn-out. Een erkende stress & burn-out coach (bekijk hier mijn erkenning) is erin gespecialiseerd om deze oorzaken vast te stellen en je professioneel te begeleiden om op te laden, op te lossen en (je leven terug) te herpakken.

De kennis, kunde en ervaring van een burn-out coach helpen hier enorm bij. Het is belangrijk om de oorzaak te achterhalen, omdat dit het fundament is onder je herstelproces. Dit fundament gaat ervoor zorgen dat je zelfstandig in staat bent aan het roer van je leven te gaan staan en te vermijden dat je dit geen volgende keer moet meemaken.

Ik leer je dus geen trucjes om meer te ontspannen. Ik bouw, samen met jou, aan een gezonde toekomst. Het gaat dus veel verder dan enkel het herstellen van een burn-out: het weten wat er fout ging, daarvan leren en vervolgens blijven toepassen in je leven, is geen makkelijke opgave. Wel eentje die een geschikte coach kan toepassen.

Tijdens een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek luister ik naar jouw specifieke vraag en licht ik toe hoe ik precies te werk ga.

Heb jij een burn-out? Doe hier de test
Stress en Burn-out Coaching in Mechelen