Loopbaanbegeleiding

Stoorzenders op de loopbaan-weg … af en toe kan je ze benoemen, vaak niet. Wat is het dan precies dat maakt dat die job van jou niet helemaal goed aanvoelt?

Loopbaanbegeleiding kan écht een verschil maken. Door middel van doordachte vragen en uitdagende oefeningen wordt het heel helder wat voor jou essentieel is en hoe een volgend hoofdstuk er kan uitzien.

Ik werk als jobcoach met specifieke oefeningen in combinatie met coaching rond bepaalde topics die jou kunnen blokkeren. Ik zorg er voor dat je aan het einde van het loopbaantraject opnieuw met plezier in je huidige job blijft of ik bereid je grondig en professioneel voor om met-1-druk-op-de-knop zelfzeker te solliciteren voor een volgende stap in je carrière.

Tijdens een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek verkennen en verdiepen we je specifieke loopbaanvraag en we overlopen je huidige of laatste werksituatie, loopbaan, studies, keuzemomenten, interesses, toekomstwensen … Je loopbaanvraag en je specifieke noden bepalen het vervolg van het traject. Dankzij loopbaancheques kun je bovendien genieten van een voordelig tarief.

Work-life balance

In de hectische wereld van vandaag, waar we vaak veel ballen samen in de lucht moeten houden, ervaren heel wat mensen onrust.

Hoe krijg je het allemaal gebolwerkt? Hoe vind je die balans tussen een leuke job, een harmonieus privé-leven en je eigen ‘ding’ kunnen doen?

Ik werk met specifieke oefeningen, uitdagende vragen, coaching rond bepaalde onderwerpen en reflectie. Hierdoor wordt voor jou helder wat er in de toekomst anders kan en bereik je meer evenwicht.

Hoeveel kost loopbaanbegeleiding of work-life balance?

Dankzij VDAB-loopbaancheques kan je als werknemer of zelfstandige voordelig begeleid worden.
De cheques worden gefinancierd door de Vlaamse overheid.
Het tarief? Jij betaalt 45 euro voor de eerste loopbaancheque (4 uur) en 45 euro voor de tweede (3 uur). De rest wordt voor jou betaald!

Kom je toch niet in aanmerking voor deze loopbaancheque, dan heb je misschien interesse in een financieel behapbaar boost-traject?

Loopbaanbegeleiding via loopbaancheques